Restorative Yoga: Läkning & Återhämtning

Torsdagar 17.30-19.00
Kursstart: 5:e september
6-veckor
Investering: 1 100 kr

Välkommen till en unik kurs i Restorative Yoga - en 6 veckors mjuk och skön resa in i kroppens egna, allra djupaste visdom. Linnea Ganga Jyoti guidar dig genom kursen med full acceptans och tillåtelse för den du är och det du upplever på mattan. Här får hela du plats, och du är välkommen oavsett yogaerfarenhet eller var du befinner dig i livet.


Yogaklasserna inleds med intoning och andning, följt av snälla dynamiska rörelser för att mjuka upp kroppen och landa på mattan här och nu. Med hjälp av tillbehör så som bolster, block och filtar bygger vi vidare upp våra positioner där du fullt supportad får landa en längre stund i varje position, i kontakt med din kropp och ditt andetag. Detta skapar en lugn miljö i kroppens nervsystem, vilket främjar läkning, återhämtning och inre balans. Under kursen får du även utforska meditation, samt pranayama/andningsövningar för att bjuda in en medvetenhet i ditt andetag, lugna sinnet och fylla på med ny livskraft. Dessutom får du njuta av någon eterisk olja, och guldklimpar av yogisk visdom och filosofi.OM LINNEA:

Linnea Ganga Jyoti praktiserar och lär ut autentisk och holistisk yoga, med djupa rötter i uråldrig yogisk visdom integrerad med modern vetenskap. Hennes yogaklasser är inkännande och inkluderande, och hennes närvaro, värme och lugn främjar ett tryggt rum där du får space att utforska och uppleva dig själv precis som du är.

Linnea är utbildad inom Akhanda Yoga hos hennes Guru Himalayan yoga master Yogrishi Vishvketu i norra Indien, och hon har stor erfarenhet av att undervisa både i Sverige och i Indien. Hon har även studerat medicinsk vetenskap på Malmö universitet, såväl som body awareness och women’s studies på college i Santa Cruz, Kalifornien. Hon har ett brinnande intresse för astrologi, tarot, mantra, växter och eteriska oljor, och hon väver gärna in detta i sina unika yogaklasser.

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB