Behandlingar & terapier

YONiSTEAM

Vaginal ångning, snippsauna, hukbad med Sanna Aulén

Ångbad med specifika (noga individuellt anpassade) örter och blandningar för underlivet. Denna gamla läketradition har utförts av kvinnor i tusentals år runt om i hela världen, även i Sverige. 

- Bättra sömn och allmän avslappning
- Stödja ärrläkning
- Verka lyftande för slidkanal, urinblåsa, anal och livmoder
- Välgörande efter förlossning
- Bra för hud och hårväxt 
- m.m.

Behandlingarna utförs av Sanna, vaginal steam facilitator och hälsocoach för kvinnokroppen. Sanna håller även i YONiYOGA och privata hälsokonsultationer på Holistic Mama för dig med en YONi. 

Vid ditt första besök hos Sanna (1:a sessionen) får du göra en hälso-screening där du tillsammans med Sanna fastställer vilken blandning och metod som passar din kropp och eventuella obalanser. Sedan får du din första avslappnande ångning. Du sitter på en speciell YONi PALL och får samtidigt avnjuta ett passande örttee, smörja dig med utvald olja och bli omhändertagandet av Sanna. Du får guidad YONiANDNING och meditation som komplement. Vi rekommenderar att du återkommer för ångning minst 2 gånger till för önskad effekt. Antal rekommenderade ångningar är givetvis beroende på dina ev. bekymmer och önskemål. Återbesök för ångningar á la 30min bokas efter ditt första besök utifrån den ångplan ni kommer överens om skulle passa dig.

Efter förlossning är du välkommen på ”GÖRA-DET-SJÄLV”-genomgång från dag 1 postpartum. För att ånga på plats på Holistic Mama ber vi dig vänta tills ditt avslag avtagit. 

1:a ångningen med obligatorisk screening, förberedande, konsultation, individuellt anpassad örtblandning och guidad YONiANDNING. 60 min.

1200kr. 

Screening är obligatorisk innan vi ska kunna ånga säkert och trygg

Återbesök (35 min) inklusive ångning, individuellt anpassad örtblandning, oljor och tee. 
600 kr

Återbesök (45 min) inklusive ångning, individuellt anpassad örtblandning, oljor och tee. 

850 kr

"Gör-det-själv" vägledning inkl screening eller ångning, 60 min.¨1200 kr

"Gör-det-själv" återbesök 35 min. 650 kr

Återbesök och paketpriser:

1 g 600 kr 2 gr 1200 kr 3 gr 1500 kr 5 gr 2300 kr 8 gr 3600 kr Är ni 2 vänner, 2 systrar eller mor-dotter som vill ånga bredvid varandra så tar detta 45 minuter och ni betalar 800 per gång, totalt tillsammans.

Holistisk Konsultation, Yoga & Samtal

Hormon- och underlivsrelaterat
med Sanna Aulén

En genomgående individuellt anpassad och inkännande session där du får effektiva verktyg, stöd och coaching i att balansera upp dig själv, din situation och kvinnokropp. 

Så kan en session se ut: Inledande samtal med ett grundande och avslappnande fotbad med mineral- och aromaoljor och en vägledd meditation och lätt aktiverande tantra-yogisk kroppsteknik. Eventuellt en massage av bäckenet eller en aromabehandling med läkande oljor. Om behov och önskemål finns kan jag även ge en tantrisk lätt höft- och magmassage (specifika punkter på magen) för att komma åt eventuella blockeringar som kan ha stagnerat här. 

Du får coachning och en grundläggande konsultation kring kost, känslohantering med tillhörande kroppsövningar, som du sedan kan ta med dig hem för fortsatt självläkning. Utifrån din situation och dina önskemål får du möjlighet till specialanpassade övningar med ett YONi-kristallägg, vägledning i olika kroppstekniker, egenmassage för ökad läkningsprocess på egen hand. 

Efter sessionen börjar Sanna att sätta samman en specialanpassad självläkningsplan för dig med individuella rekommendationer och vägledning. Du kommer få det där lilla extra med holistiska tester för att säkerställa din individuella plan blir så anpassad efter just dig som möjligt. Genom näringsterapi, effektiva och enkla råd, redskap för emotionella processer, samt eteriska oljor och örter, och eventuella andra strategier som kan vara till stöd för just dig och din kropp. Allt med ett holistiskt helhetstänk ur ett självläkande naturligt perspektiv. 

För en så hållbar process som möjligt rekommenderar vi en personlig träff vid första tillfället följt av några tester och frågor med 2 uppföljande videosamtal där du får din individuella Självläkningsplan  - Sedan väljer du om du vill fördjupa dig ytterligare och vi ses då minst 1 gång till, för en fortsatt djupgående och skräddarsydd behandling utifrån dig och din process. 

1:a tillfället inklusive hälsoplan: 
Introducerande frågor över mail, inför mötet. Möte på Holistic Mama (Davidshallsgatan 11) med grundläggande utvärdering inklusive en 30 min. kroppsbehandling. Totalt 120 min. Plus vidare sammansättning av din individuella Självläkningsplan där Sanna skräddarsyr en effektiv hälsoplan som ger dig verktyg till din naturliga självläkning, stärka dig vidare och chans till optimal hälsa. 
Pris: 1800 kr ca 120 min plus omfattande självläkande hälsoplan. 

2:a & 3:e tillfället: 
Videosamtal med coaching vägledning där du får din självläkningsplan. Mellan sessionerna jobbar jag som terapeut ständigt med utvecklandet av din plan. 
Pris: 1000 kr för 2 samtal á 40 min.

4:e tillfället: 
Skräddarsydd behandling och fördjupande konsultation för din självläkning.
Pris: 1600 kr för 120 min

Uppföljande coaching & videosamtal: 600 kr (30 min)
Fortsatt behandling eller/och samtal: 1000 kr (90 min) 

Holistisk Konsultation & Yoga

med Sanna Aulén

Finns det något specifikt i ditt liv som du vill förbättra? Vill du lägga om till en mer hälsosam kost? Problemmage, oro, PMS, PMSD eller sömnsvårigheter? Känslomässiga svårigheter? Önskar du mer energi?  

Jag möter kvinnor med olika bekymmer och önskemål, ofta relaterat till kost, underliv eller mag-tarm besvär. Ibland möter jag också de som redan är medvetna om hur de bör äta och vill leva för att må bra, men som gärna behöver någon att bolla frågor och funderingar med. Jag möter dig i den situation du befinner dig i! Jag arbetar mycket med kost, tillskott och örter tillsammans med Yogaövningar och enkla holistiska vardagsknep. Du blir även erbjuden redskap för känslohantering och eventuella livssituationer eller relationer som tynger. Vi samtalar och lägger upp en plan på hur vi kan optimera just ditt välmående! 

För att kunna göra en hållbar förändring i din hälsa och få en så holistisk plan som möjligt behöver jag träffa dig minst 3 gånger, där vi vid första tillfället ses personligen på Holistic Mama och de övriga 2 gångerna lite kortare över videosamtal. Jag jobbar fram en plan utifrån dig och tillsammans lägger vi suggestivt till flera steg för att du ska må så bra som möjligt och utvecklas i det långa loppet. Det är en fortlöpande process där du får ett specialanpassat utrensande kostprogram med din individuella kroppskonstitution och livsstil i åtanken. Vill du sedan fortsätta optimera din hälsa tillsammans så bokar vi in fler träffar. 

1:a tillfället inklusive hälsoplan: 
Introducerande frågor över mail, inför mötet. Möte på Holistic Mama (Davidshallsgatan 11) med grundläggande utvärdering inklusive en 30 min kroppsbehandling. Totalt 120 min. Plus vidare sammansättning av din individuella hälsoplan där Sanna skapar ett holistiskt upplägg som ger dig verktyg till din optimala hälsa.
Pris: 1600 kr ca 120 min plus omfattande hälsoplan. 

2:a & 3:e tillfället: 
Videosamtal med coaching vägledning där du får din Självläkningsplan. Mellan sessionerna jobbar jag som terapeut ständigt med utvecklandet av din plan.
Pris: 1000 kr för 2 samtal á 40 min.

…:…:…:…:…
Fördjupning:
4:e tillfället: 
Skräddarsydd behandling och fördjupande konsultation.
Pris: 1600 kr för 120 min

Uppföljande videosamtal: 
600 kr (30 min)
Uppföljande behandling/samtal på Holistic Mama: 
1000 kr (90 min)

Prenatal Massage Therapy / Gravidmassage

med Debbie Cole

Att få massage under graviditeten kan vara välgörande under alla de 9 månader du bär på ditt barn. 

Massagen kan lätta på många av de vanliga graviditetsrelaterade besvären som ryggont, huvudvärk, svullna eller trötta fötter och ben. Gravidmassagen hjälper till att lugna spända muskler, öka rörelseomfånget men framförallt ge dig en lugn och skön stund då du bara får ta emot. Vi använder enbart ekologiska massageoljor av hög kvalité. 


Innan sessionen börjar ger Debbie alltid utrymme för en genomgång av vilka besvär just du har, och vad du behöver just idag. 

Du är välkommen när som helst under din graviditet, men om du har en riskgraviditet ber vi dig att först rådgöra med din barnmorska eller läkare. 

Pris: 750 kr för 60 min

Sessionen är på engelska men Debbie förstår även en del svenska. 

OM DEBBIE:

Debbie kommer ursprungligen från USA och är utbildad i Klinisk Massage & Neuromuskulär Terapi. Hon har över 10 års erfarenhet som massageterapeut och erbjuder kvalitativ massage som hjälper kroppen att återställa sig till sitt naturliga, smärtfria tillstånd. 

Fertility Enhancement Massage / Fertilitetsmassage

med Debbie Cole


Fertilitetsmassagen är en blandning av olika massagetekniker som hjälper till att öka cirkulationen till de reproduktiva organen; livmoder och äggstockarna, och stödja i läkningen av ärrvävnad och adhesioner. I kombination med en hälsosam livsstil och balanserad diet kan denna massage vara välgörande för dig som försöker bli gravid. 

Innan sessionen börjar ger Debbie utrymme för dig att utrycka vilka behov du har just idag. 

Pris: 750 kr för 60 min

Sessionen är på engelska men Debbie förstår även en del svenska. 

OM DEBBIE:

Debbie kommer ursprungligen från USA och är utbildad i Klinisk Massage & Neuromuskulär Terapi. Hon har över 10 års erfarenhet som massageterapeut och erbjuder kvalitativ massage som hjälper kroppen att återställa sig till sitt naturliga, smärtfria tillstånd. 

Postnatal Massage Therapy / Postnatal massage

med Debbie Cole

Postnatal massage är en helkroppsmassage speciellt anpassad för kvinnor efter förlossning. Det är en avslappningsmassage med lätt till medelhårt tryck, och är ett underbart sätt för den nyblivna mamman att få ta emot en stund avslappning och samtidigt hjälpa kroppen i läkningsprocessen. 

Fördelar med postnatal massage:

- Hjälper spända muskler att slappna av, minska ömhet i kroppen efter förlossning (vaginalt eller kejsatfödsel)

- Minskar svullnad och hjälper att föra bort överflödig vätska från kroppen

- Ökad känslan av lugn i kroppen genom frisättning av endorfiner, som även är naturligt smärtlindrande.

- Hjälper kroppens läkningsprocess

- Kan hjälpa att minska känsla av stress

Pris: 750 kr för 60 min

Sessionen är på engelska men Debbie förstår även en del svenska. 

OM DEBBIE:

Debbie kommer ursprungligen från USA och är utbildad i Klinisk Massage & Neuromuskulär Terapi. Hon har över 10 års erfarenhet som massageterapeut och erbjuder kvalitativ massage som hjälper kroppen att återställa sig till sitt naturliga, smärtfria tillstånd. 

Aromaterapi

med Sanna Aulén

Efter en kort konsultation tillsammans med terapeuten, väljs de eteriska oljorna ut utifrån dina behov och oljornas terapeutiska egenskaper. Du får en mjuk och djupavslappnande taktil aromamassage där oljorna dels kan tas upp av huden samt genom ditt doftsinne - det enda sinnet som verkar direkt på känslocentrat i hjärnan. Oljorna kan både vara rogivande och upplyftande och stödjer din kropp utifrån den egenskap den specifika oljan besitter. De beskrivs ha en djupgående verkan på känslorna och är ett fantastiskt stöd i transformerande perioder i livet.

Aromaterapi kan vara välgörande för dig med oro, stress och med andra kroppsliga och emotionella bekymmer. Denna behandling funkar utmärkt för dig som gravid då det finns specifika oljor och tekniker anpassade efter graviditet.


Vi använder enbart rena oljor av högsta kvalité från Young Living. Efter behandlingen får du med dig en lyxig och balanserande kroppsolja hem, helt utifrån din kropps behov. Vi rekommenderar att du kommer minst 2 gånger i följd med högst 12 dagar emellan - för att få en så djupgående och hållbar verkan som möjligt.


Välkommen att upptäcka örternas och blommornas otroligt balanserande verkan!  

Pris:

Nybesök: 1200 kr för 120 min. Inkluderar ett kort hälsosamtal, alla eteriska oljor som används under behandlingen, specialanpassad kroppsolja att ta med hem, frukt & te efter behandlingen. 

Återbesök: 1000 kr för 90 min. Inkluderar eteriska oljor och ett kort uppföljningssamtal.

Tiden kan variera något beroende på ditt tillstånd och dina behov. Det viktiga är att vi tar den tid din kropp behöver. Boka gärna in 2 timmar vid återbesöken då vi efter behandlingen rekommenderar att sitta och koppla av en stund med en kopp te i våra härliga lokaler. 

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB