lör 07 mars | Holistic Mama

Det bortglömda bäckenet

Till kvinnor som har en förlossningsskada, något annat underlivsproblem eller till dig som inte har något problem men som bara vill lära känna ditt bäcken bättre.
Registrering är stängd

Tid och plats

07 mars 2020 13:00 – 16:30
Holistic Mama, Davidshallsgatan 11, Malmö, Sverige

Om evenemanget

Inom rörelseträning är bäckenet ofta ignorerat. Eftersom bäckenet är det som förbinder överkropp med underkropp kan en störning i det orsaka dysfunktion i andra delar av kroppen, till exempel i form av ländryggssmärta eller nack- och käkproblem. Vården har en tendens att ordinera knipträning som en universallösning för kvinnor som har olika bäckenproblem. Men många kvinnor har redan provat knipträning och upplevt att det inte hjälper eller till och med förvärrar symptomen. 

Den här workshopen riktar sig till kvinnor som har en förlossningsskada, något annat underlivsproblem eller till dig som inte har något problem men som bara vill lära känna ditt bäcken bättre. 

Du kommer bland annat att lära dig:

 • Andningen och hållningens betydelse för att ditt bäcken ska må bra.
 • Varför knipträning många gånger inte räcker eller är lösningen på dina problem.
 • Att känna när ditt bäcken är spänt eller avslappnat.
 • Övningar för att släppa spänningar i bäckenet och för att stärka bäckenbottenmuskulaturen.

Workshopen leds av Frida som är utbildad yogalärare med inriktning trauma. Hon är även specialiserad inom rörelseträning under graviditet och efter förlossning (pregnancy and post-partum corrective specialist). Hon har utöver det deltagit i kurs om bäckenet inom Feldenkraismetoden. Frida har själv en förlossningsskada som hon har opererats för två gånger. Hon kommer att dela med sig av sin personliga erfarenhet om hur yogan har hjälp henne att komma tillbaka. Under denna eftermiddag serveras nyttig fika från Lotta Love Superfoodbar. 

När: 13.00-16.30

Pris: 750 kr för workshop & fika

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Det bortglömda bäckenet
  750 kr
  750 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB