fre 13 mars | Holistic Mama

YONi MOON MAGIC - Retreat

För sig som vill gå lite djupare i kroppen och skapa fler möjligheter, komma i synk med din egen magi genom djupt läkande vackra ritualer för din kvinnokropp!
Registrering är stängd

Tid och plats

13 mars 2020 17:30 – 15 mars 2020 16:00
Holistic Mama, Davidshallsgatan 11, Malmö, Sverige

Om evenemanget

För sig som vill gå lite djupare i kroppen och skapa fler möjligheter, komma i synk med din kropps egen magi och naturliga rytm genom djupt läkande vackra ritualer för din kvinnokropp.. Kom tillbaka till dig själv och in i YONi-bubblan på Holistic Mama en helhelg med fördjupning i YONiYOGA, kristallägg, prova att ånga med örter och andra läkande redskap i systerskap med massa närande växtbaserad mat. 

✨🌙✨ YONi MOON MAGIC RETREAT Mer Yonimånmagi till ditt liv! ~ Under denna helg i Kvinnokroppens namn synkar vi upp henne med den cykliska kraften, månens symboliska och verkliga kraft ~ där jag, Sanna öppnar ett tempel, en vacker potent retreat-bubbla där jag uppmuntrar dig att sjunka in i flödet av din egna inre naturliga takt, som sätter dig i samklang med allt levande och det liv du önskar skapa och är värd. En bubbla där vi stillar sinnet, använder läkande spännande redskap för full integreringen och återhämtning i syfte att väcka kroppens potenta kvinnokraft genom kraft- och kärleksfulla ritualer och övningar ~ tillsammans i en liten grupp med öppensinnade babes/kvinnor/personer med kvinnokropp, som önskar öppna upp för balans och flöde med välbehag som fokus ~ Kom skapa magisk kraftfull expansion tillsammans med mig! ✨🌙✨ Vi blir en liten grupp på max 10. Retreatet inkluderar alla aktiviteter, all kost, örtblandning, tee, snacks, raw food goodies och en kroppsolja.

PS. Vi bjuder på närande växtbaserad mat under hela retreatet från bl.a. Lotta Love Superfoodbar. Meddela om du har allergier vid din bokning.

Tid:

Fredag 17.30 - ca 21.00 Lördag 9.30 - 20.30 Söndag 9.30 - 15.30 Plats:  Holistic Mama Yoga, Malmö

Pris:

EARLY BIRD 1:  1995kr boka innan 25/12 (och betalar innan 31/12 2019).

EARLY BIRD 2:  2495kr om du bokar innan 29/2 (och betalar innan 4/4 2020).

FULLPRIS:  2800kr 

Priset inkluderar alla aktiviteter, all mat (-frukost), örtblandning, tee, snacks, raw food goodies och en kroppsolja. 

BOKNING:  sanna@eyeseei.com  Ange ditt fullständiga namn, önskat betalningssätt; faktura eller Swish och din e-mail, plus eventuella allergier och graviditet.
Registrering är stängd

Dela detta evenemang

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB