Föda utan Rädsla

Förberedande kurs för gravid & partner/stödperson

Lördag 15:e juni

kl. 10-14

Investering: 1395 kr/par (fika & kursmaterial ingår)

Din kropp kan redan föda – det enda du behöver göra är att skydda den från det som kan blockera denna förmåga, som rädsla eller stress. Föda utan rädsla ger dig och din partner enkla och dynamiska verktyg för att göra din förlossning så bra som möjligt.

Profylaxkursen innehåller:

- Teori: de fysiologiska grundprinciperna som Föda utan rädsla bygger på

- Stödet: hur partnern eller stödpersonen kan stödja för att hjälpa dig att ta fram din kropps förmåga att föda

- Verktygen: genomgång av de 4 verktygen; andning, avspänning, rösten och tankens kraft

Kursen varvar teori och praktiska övningar så att du kan få en mental förståelse av hur teorin hänger samman  och att du också får en kroppslig upplevelse av verktygen och funktionen av stödet.


Vem passar kursen?

Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara väl förberedd.


Jag/Vi har läst boken behöver vi då gå kursen?

Många av de närmare tusen deltagare som deltagit i denna utbildning via Din gravidcoach har läst boken antingen inför en annan förlossningen eller inför den kommande förlossningen. Alla säger samma sak att det gjorde så stor skillnad att tillsammans få öva på de praktiska verktygen och att få teorin förklarad för sig på ett mer pedagogiskt vis. Så ja om ni verkligen vill att verktygen ska vara integrerade mellan er och i era kroppar så rekommenderar vi kursen även om du läst boken.

Kursen leds av Anna Tallwe; doula, beteendevetare och grundare av Din Gravidcoach. 

 

Sagt om Föda utan Rädsla kursen

Tusen tack för hjälpen vi fick av kursen som vi gick hos dig! Den hjälpte oss båda jätte mycket!! Det som hjälpte mig allra mest var att från första värken verkligen försöka slappna av och andas djupt. J hjälpte mig mycket i detta och de massage tekniker du lärt oss använde vi. Till detta tänkte jag när smärtan kom att det inte är smärta utan att det är kraft som får mig att öppnas och det hjälpte!
Fantastiskt! Stort tack Anna!

Praktiska övningarna gjorde hela kursen väldigt bra. att ha testat på olika verktyg känns mycket bättre än att bara ha hört/läst om dom.

Insikter om ett annat, lugnare och tryggare, sätt att tänka inför förlossningen än mycket av den information man blir matad med utifrån.

Jag känner mig sedd och uppmärksammad som blivande pappa! Har alltid haft inställningen att vara närvarande och stöttande som partner vid förlossningen, men tycker att det är svårt att få info och hjälp om hur det ska gå till rent praktiskt. Vi ska fortsätta med dessa övningar under kommande veckor, men även ifall det inte blir av tror jag att detta kurstillfälle skulle förbättra våra möjligheter enormt vid förlossningen. Stort tack!

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB