Holistic Mama Gravidyoga

Måndagar 17.30-19
Kursstart: 11:e januari 2021
5-veckor
Investering; 925 kr

Holistic Mama Gravidyoga utgår ifrån att graviditeten är en speciell tid i livet där vi sammankopplar kropp, själ och sinne. 5-veckors kursen ger en möjlighet för dig som gravid att stärka din kropp, ditt sinne och rikta fokus inåt till dig själv och ditt barn. Tillsammans skapar vi ett tryggt rum där du får utrymme att koppla av, andas och bara njuta.

Under kursen kommer vi flöda genom graviditetens olika stadier, förlossning och postpartum, genom att använda fysiska yogapositioner (asanas), andningsövningar, meditation och visualisering.

Vad innehåller en Holistic Mama yogaklass?
Varje klass inleds med en delningscirkel, där du för möjlighet att ge uttryck för tankar och känslor som uppstår under graviditeten. Vi går också kort igenom temat för klassen. Tillsammans skapar vi ett tryggt rum där vi kan dela den fantastiska upplevelsen av att vara gravid, och skapa ett community av ’Holistic Mamas’. Vi kommer att göra andningsövningar, stärkande yogapositioner anpassade för den gravida kroppen, guidad meditation och djup avslappning ibland ackompanjerat av musik eller klangskålar.

Under kursen kommer vi gå igenom enkla men kraftfulla verktyg som du kan använda under din graviditet och under förlossningen. Vi kommer utforska hur vi kan använda vår röst och andning för att lugna kropp och sinne, och öka vårt mentala fokus. Dessa grundläggande verktyg funkar oavsett hur du föder ditt barn (vaginalt eller med kejsarsnitt).

Kursen leds av Charlotta Sernerup, legitimerad sjuksköterska, doula, gravidyogalärare och grundare av Holistic Mama i Malmö. 

Utöver yogan kommer Charlotta också dela med sig av sina favoritböcker, tips och recept på hälsosam mat under- och efter graviditet.

Bokning sker genom att klicka på "boka" knappen nedan som tar dig vidare till din email. Skriv ditt namn och telefonnummer samt vilken kurs du vill boka. Anmälan är bindande och personlig. Avbokning enbart mot läkarintyg. 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB