AROMAYOGA: Lyxig djupavslappning för kvinnokroppen

Tisdagar: 19.45-21.15
4/6, 11/6 & 18/6
3 veckor
Investering: 795 kr

En personlig yogaklass med djupavslappning, känslohantering och läkning som största fokus. Rogivande, lätta och mjuka övningar för att få igång cirkulationen och öppna upp för mer mjukhet i kroppen.

Vi smörjer specifika kroppsdelar med högkvalitativa och balanserande eteriska & naturliga oljor, som är sammanvävda i avslappningen och övningarna. Speciellt anpassad för dig som söker mer vila, lugn och återhämtning. 

Inkluderar en balanserande kroppsolja (värde ca 180 kr) med en specialanpassad personlig touch av valfri eterisk olja i blandningen.

Har du några allergier, är gravid eller ammar så meddela oss detta i din anmälan. Du kommer få ett kort introduktionsmejl med information och några frågor för att vi ska kunna möta dig och dina behov på bästa möjliga sätt.


Kursen leds av Sanna Aulén; yoga- och tantralärare, aromaterapeut, andningsterapeut, BARS-behandlare, Reiki healer och kostrådgivare. Sanna håller även YONiYOGA, Aromaterapi behandlingar och privata hälsocoachande samtal & självläkningskonsultationer på Holistic Mama. 

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB