Våra kurser

baligoddess8-1.jpg

YONiYOGA: Kvinnokraft

Tisdagar 17.30-19.30
Kursstart: 10/3
6 veckor
Investering: 1495

YONiYOGA - Kvinnokraft är en kurs med spännande, effektiva och inkännande övningar specifikt anpassade efter kvinnokroppen där vi har fokus på grundning och mjukhet för att skapa ett flöde i kroppen genom lätta och öppnande övningar - främst fokus ligger på höft och bäcken. Ur ett yoga-holistiskt och härligt perspektiv får du möjlighet att etablera en stark och sund kontakt med din krvinnokropp och ditt underliv. Du får en introduktion av tantra-yogiska övningar för din kropp samt, genom att bla uppmärksamma inre mudras/aktiveringspunkter, väcka kraft och vitalitet i underlivet och närliggande delar av din individuella kropp, för kunna frigöra den inneboende naturliga kraft som finns tillgänglig men som vi förtrycker genom stress och för att vi ofta inte vet hur vi kan kultivera den optimalt. Du får utforska och känna på vad några av våra djupaste och mest mystiska kvinnliga muskler kan göra för dig och kikar på vilken betydande roll de kan ha för välbefinnandet och förmågan att leva mer tillfreds i kroppen.

Anpassad efter dig som gått en YONiYOGA kurs tidigare med konstant uppdatering och förbättring av innehåll och upplägg

holistic_mama-2.jpg

Self-Healing Circle

Måndagar 19.30-21
Kursstart: 25/11
4 veckor
Investering: 740 kr

Varje människa innehar kraft och förmåga att aktivera självläkning. I dagens samhälle kan dock det konstanta bruset överrösta denna inre visdom och vi kan behöva påminnas om alla de redskap vi har. Självläkningsmetoderna vi använder oss av i denna kurs kan användas både i förebyggande syfte eller för att lindra symptom du redan har – vare sig de är på ett fysiskt, mentalt, känslomässigt eller själsligt plan.

Varje kurstillfälle fokuserar på en särskild aspekt och metod för att främja och katalysera självläkning utifrån ditt behovsområde. Vi inleder varje klass med en intoning följt av en delning, och avrundar alltid med en guidad meditation eller visualiseringsövning. Innehållet däremellan varierar från gång till gång.

pioner.png

FLOWERYOGA: för den mogna kvinnan

Nya datum & tider kommer inom kort!

Varmt välkommen till denna yoga, med målet att stödja kvinnor i och efter transformationen in i rollen som den visa, värdefulla, vackra, och ibland vilda kvinnan.


Genom en mjuk lyhördhet för den inre rörelseglädjen får du möjlighet att skapa utrymme för ditt inre att blomstra. 

Med hjälp av mjuka kroppsövningar, andning, röstövningar och avspänningfördjupas kontakten med dig själv, kärnan/ursprunget, där vi vet vad som verkligen är viktigt i livet.


Grunden är Hatha yoga med bl.a. inslag av yin-yoga och integrerad yogaterapi. Kursen riktar sig särskilt till dig som är i klimakteriet och uppåt, utan åldergräns. Allt du behöver för att delta är ett öppet sinne.

Kursledare: Åsa Somesha Nyström

the-secrets-of-aromatherapy.jpg

AROMAYOGA: Lyxig djupavslappning för kvinnokroppen

Nya datum & tider kommer inom kort!

En personlig yogaklass med djupavslappning, känslohantering och läkning som största fokus. Rogivande, lätta och mjuka övningar för att få igång cirkulationen och öppna upp för mjukhet i kroppen.

Vi smörjer specifika kroppsdelar med högkvalitativa balansera eteriska och naturliga oljor, som är sammanvävda i avslappningen och övningarna. Klassen är speciellt anpassad för dig som söker mer vila, lugn och återhämtning. 

Inkluderar en balanserande kroppsolja (värde ca 180 kr) med en specialanpassad personlig touch av valfri eterisk olja i blandningen. 

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB