Mama & Baby Yoga

Måndagar: 13.30-14.30
Kursstart: 2:a November
5-veckor
Investering: 925 kr

Välkommen till en stund för dig, tillsammans med ditt barn! Vi gör mjuk och inkännande yoga vilket ger dig möjlighet att fördjupa kontakten till din 'nya' kropp. Fokus läggs på mage, bäckenbotten och övre rygg och axlar. Med mjuk beröring, sång och mantran fördjupar du även kontakten till ditt barn. Vi gör välgörande andningsövningar och enkla meditationer som du kan ha med dig i din vardag som förälder.  

I detta rum är alla ljud tillåtna - skratta, gråta, fnissa - från både stora och små. Du och ditt barn följer med i yogan under era egna förutsättningar, och det är alltid tillåtet att amma, mata eller bara lägga sig ner och vila om en behöver det. 

Du är välkommen när du känner dig redo efter förlossningen, vanligtvis runt 8 veckor, tills dess att ditt barn är i krypåldern. 

Kursen leds av Charlotta Sernerup, legitimerad sjuksköterska, doula, gravidyogalärare och grundare av Holistic Mama Malmö. 

Utöver yogan kommer Charlotta också dela med sig av sina favoritböcker, tips och recept på hälsosam mat under- och efter graviditet.

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB