DSC06463.jpg

Varför är det värdefullt att fånga min graviditet på bild?

~ Elin Graf Photography ~

Med fokus på dig som kvinna, naturen och att njuta av stunden här och nu driver jag Elin Graf Photography. Att vara gravid är speciellt, det är en stund som händer en eller ett fåtal gånger och jag vill skapa möjlighet till att föreviga den stunden. Jag vill skapa möjlighet till att du ska få känna dig vacker och stark i dig själv, på både insidan och utsidan. 


När Charlotta och jag träffades kände vi direkt att vi ville jobba tillsammans på något sätt, då våra värderingar och kärleken för gravida var densamma. Jag tror med hela mitt hjärta att det vi kommer minnas i framtiden är känslan vi hade i alla stunder. Jag erbjuder inte bara en fotografering rakt upp och ner, jag vill ge mer! Jag älskar att pyssla och ge dig det lilla extra i form utav ett bokningspaket med lite vardagslyx, jag skapar blomsterkransar och buketter själv, miljön vid fotograferingen ska kännas trygg för dig, enkel, mysig och vacker. Jag finns med dig hela vägen från att du skriver till mig, till att bilderna är levererade. Jag vill ta fram det bohemiska och naturliga och det gör jag genom min bildstil, mina gravidklänningar som du får låna och platserna jag väljer med omsorg. 

Det ligger massor med kärlek bakom allt jag gör, för den stunden vi upplever tillsammans ska få vara ett vackert minne inte bara i bilder utan också i känslan och upplevelsen. 


Kanske känner du nu att du inte är bekväm framför kameran eller i stunden inte känner dig vacker? Men vet du vad, det är helt okej att känna så! De flesta kvinnor jag fotograferar har aldrig stått framför en kamera tidigare men känner att värdet av att minnas denna stunden är viktigare. Jag har jobbat med gravida kvinnor under 2 år och har mina knep för att du ska bli avslappnad, inga onaturliga positioner utan jag ser det enkla i det vackra. Jag älskar att skratta och prata vilket också skapar en trygg miljö för dig! Uppskatta stunden här och nu och spring inte förbi den för fort!

Alla Holistic Mamas som bokar gravidfotografering får dessutom en extra överraskning med i paketet! 

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB