Vår resa

Redan i tidig ålder fann jag ett intresse för kvinnovård och hälsa genom min första praktik på Kvinnokliniken i Malmö, då 14 år gammal. Jag var helt fascinerad av kvinnokroppen och dess förmågor, och bestämde mig snabbt för att jag ville jobba vidare med detta och bli barnmorska. Jag började mina studier till sjuksköterska, och jag fick även jobb som undersköterska på förlossningen. En dröm på många sätt och vis. Att få vara med i livets, för många, största händelse. Att få stödja den födande kvinnan och hennes partner. Att få se ett nytt liv ta sina första andetag och öppna sina ögon i jordelivet. Det var magiskt. Det ÄR magiskt. 

Här planterades det också ett frö att någon gång få skapa ett holistiskt hälsocentrum; med yoga, kroppsbehandlingar, samtal, akupunktur och gärna ett anslutande café med hälsosam mat. 

Efter att ha jobbat en tid som sjuksköterska, minskade mitt intresse för medicin och ökade kraftigt för holistisk hälsa och välmående. Jag tog då en paus från sjukvården och bestämde mig för att öppna caféet med hälsosam mat istället - med drömmen om att det skulle kunna utvecklas till hälsocentrumet med tiden. Detta resulterade i Lotta Love Superfoodbar, som ligger på Davidshallsgatan 25 i Malmö. 

Under årens gång har jag hunnit utbilda mig till yogalärare med förjupning inom gravidyoga och yoga efter förlossningen, doula, fördjupa mina kunskaper i amning och även föda mitt första barn 2017. Och genom denna resa har möjligheten att öppna upp det holistiska hälsocentrumet för kvinnor äntligen blivit verklighet i form av HOLISTIC MAMA. 

Här hittar du mig, Charlotta, tillsammans med andra doulor och passionerade kvinnor som vill jobba för andra kvinnors välmående. Vi finns här för dig innan graviditet, under graviditet, förlossning och i ditt moderskap.

Varmt välkommen!

IMG_2902.jpg
 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB