The Holistic Mamas

Charlotta Sernerup

Grundare av Holistic Mama
Leg. Sjusköterska
Doula
Yogalärare

Charlotta har sedan ung ålder haft ett intresse för kvinnors hälsa och välmående. Hennes klasser, workshops och privata sessioner är mjuka, inkännande och personliga. Hon varvar gärna yogans filosofi och redskap med sina medicinska kunskaper och erfarenheter. 

Charlotta är grundare av Holistic Mama samt Lotta Love Superfoodbar i Malmö. Hon brinner för att alla kvinnor ska kunna ha en njutbar graviditet med kontakt till sig själva, sin kropp och sitt barn, samt få en stärkande förlossningsupplevelse. Hon har även ett stort intresse för den magiska och känsliga tiden efter förlossningen.

Sanna Aulén

Grundare av EYESEEi

Yogalärare

Ayurvedisk kvinnohälsorådgivare

Vaginal Steam Facilitator

Sanna specialiserar sig på kvinnokroppen och sättet att ta hand som sig själv, sin kropp, energi, känslor och sin njutning. Hon har en känslighet för aktiv djupavslappning, subtila energi och att skapa effektiva yogasekvenser, visuella pedagogiska meditationer samt med hennes intuitiva medvetenhet och omfattande erfarenhet, bringar hon ett lugna och tillåtande som smittar av sig. Hon erbjuder även privat rådgivning, behandlingar och självläkningskonsultationer.

Sanna har sina rötter i Hatha och Tantra yoga, och har läkt sig själv från HPV-obalanser, PMSD, IBS-symptom, svampinfektioner och vestibulit, samt coachat andra genom Ayurvedans läkekonst med kroppstekniker, livsstilsjusteringar och kosthållning. Hon har även ett barnsligt intresse för kristallredskap, design, läkande örter och oljor. 

Julia Gawell Elefalk

Doula
Yogalärare
Aktiv Baby instruktör

Julia har så länge hon kan minnas haft en fascination och vördnad för allt som rör graviditet, födsel, bebisar och kvinnohälsa. Hon är sedan 2017 doula, utbildad i Föda utan Rädslas metod, och har efter det vidareutbildat sig inom gravidyoga och till Aktiv baby-instruktör. Julia har även studerat teologi och existentiell folkhälsa vid Newmaninstitutet i Uppsala och på Teologiska högskolan i Stockholm.

Hennes klasser hoppas upplevas som varma, tillåtande och stärkande. Julia är själv queer och jobbar aktivt för att alla personer på hbtq+-spektrumet ska känna sig välkomna, inkluderade och speglade på hennes klasser. Julia vill gå med tillitsfulla ödmjuka steg på stigarna efter de viskvinnor som kommit före, och finna vägar för framtiden i en intensiv värld som ställer nya krav på vår kropp och vår själ, både i och utanför graviditet och föräldraskap.

Debbie Cole

Massage Therapist
- Prenatal Massage Therapy
- Fertility Enhancement Massage
- Postnatal Massage Therapy

Debbie is originally from the United States, where she received her education in Clinical Massage and Neuromuscular Therapy.
With over 10 years of massage experience, Debbie is committed to providing a high quality therapeutic massage service to energize the body, relieve the aches, pains and tension, in order to return your body to its natural pain-free balance.   

"Massage moves me in in ways I can not always explain, and I love what I do. I welcome all wanna be mommies, mommies to be and current mommies for treatment"

Gabriella Blomqvist

Yogalärare

Gabriella är yogalärare med inriktning på vinyasa yoga, yin yoga och gravidyoga.

Gabriella hittade yogan för över 16 år sedan och har sedan dess utforskat och studerat olika grenar av yoga och även haft stort fokus på yogafilosofi. Hon har undervisat yoga på deltid sedan tio år tillbaka med fokus på yoga som terapi.


Hennes stora passion i livet är att förse mina medmänniskor med fördjupade insikter om allt det goda livet har att erbjuda – en väg som kan se olika ut men med det gemensamma målet av att uppleva en total förening med allt levande.

Anna Tallwe

Grundare av Din Gravidcoach
Doula
Beteendevetare
Undersköterska

Anna har sedan 2010 jobbat helhjärtat med att stödja gravida kvinnor inför, under och efter förlossningen. Hon är utbildad doula, Föda utan Rädsla-instruktör och Awesome Birth Teacher. Anna är även grundaren av Din Gravidcoach som erbjuder dessa doulatjänster samt andra fina utbildningar för både privatpersoner och yrkesverksamma.

Anna brinner för att alla blivande föräldrar får uppleva sin förlossning stärkande och närvarande. Att alla föräldrar får känna sig fullt ut sedda, hörda och mottagna. Att alla barn får födas in i en lugn värld och en mjuk famn.

Linnea Ganga Jyoti

Yogalärare

Linnea Ganga Jyoti praktiserar och lär ut autentisk och holistisk yoga, med djupa rötter i uråldrig yogisk visdom integrerad med modern vetenskap. Hennes yogaklasser är inkännande och inkluderande, och hennes närvaro, värme och lugn främjar ett tryggt rum där du får space att utforska och uppleva dig själv precis som du är.

Linnea är utbildad inom Akhanda Yoga hos hennes Guru Himalayan yoga master Yogrishi Vishvketu i norra Indien, och hon har stor erfarenhet av att undervisa både i Sverige och i Indien. Hon har även studerat medicinsk vetenskap på Malmö universitet, såväl som body awareness och women’s studies på college i Santa Cruz, Kalifornien. Hon har ett brinnande intresse för astrologi, tarot, mantra, växter och eteriska oljor, och hon väver gärna in detta i sina unika yogaklasser.

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB