Vanliga Frågor

 

Vad behöver jag ta med mig?

Kom gärna ombytt i mjuka bekväma kläder, lämpliga för yoga. Vi har yogamattor, filtar och bolster på plats - så du behöver inte ta med egna.

Hur bokar jag en kurs?

Under respektive kurs eller workshop finns en "Boka" knapp. Där kommer ett mejlformulär upp, där du enkelt fyller i vilken kurs du vill boka och ditt namn. Det går också bra att mejla direkt till info@holisticmamayoga.com och ange namnet på den kurs du vill boka. Eller kom in till oss under butikens öppettider så hjälper vi dig!

Vad händer om jag missar en klass?

Om du avbokar minst 4 timmar innan, har du rätt att ta igen som högst 2 missade klasser vid nästa kursstart i mån av plats.

Komplikationer under graviditet?

Om du har bokat en kurs och inte kan fullfölja kursen pga komplikationer, har du rätt till återbetalning av resterande klasser vid uppvisade av läkarintyg. Kontakta oss per mejl för mer info.

Avbokning av workshop & event?

Minst 24 timmar innan för att få återbetalning, om inte annat anges av respektive kursledare.

Behöver jag ha erfarenhet av yoga?

Många av våra klasser och workshops passar bra för dig som nybörjare, och du behöver alltså inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. Vi erbjuder även en del fördjupningskurser, då förkunskaper anges under kursbeskrivningen.

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB