Våra kurser

IMG_1088.jpg

Holistic Mama Gravidyoga

Måndagar 17.30-19
Kursstart: 3/8
5-veckor
Investering; 925 kr

Holistic Mama Gravidyoga utgår ifrån att graviditeten är en speciell tid i livet där vi sammankopplar kropp, själ och sinne. 5-veckors kursen ger en möjlighet för dig som gravid att stärka din kropp, ditt sinne och rikta fokus inåt till dig själv och ditt barn. Tillsammans skapar vi ett tryggt rum där du får utrymme att koppla av, andas och bara njuta.

Under kursen kommer vi flöda genom graviditetens olika stadier, förlossning och postpartum, genom att använda fysiska yogapositioner (asanas), andningsövningar, meditation och visualisering.

Copy_of_Copy_of_YONiYOGA_f%C3%B6r_gravidkroppen(1)_edited.jpg

YONiYOGA 
~ för gravidkroppen ~

Tisdagar: 17.30-19.30
Kursstart: 9/6

+ onlinekurs! 

Online YONiYOGA för Gravidkroppen plus 1 träff med Yoga på Holistic Mama!

Hur hittar jag min YONi-medvetenhet, kan känna mig trygg och jordad, hitta full andning ner i bäckenet och kontakt med underlivet under graviditeten och inför min förlossning?

Detta är den grundläggande frågeställningen till kursen YONiYOGA för gravidkroppen. Med flöde, mjukhet, relationen till YONin och att väcka välbehag som grundstenar i denna gravidyoga-form. Du får ta del av spännande kunskap kring de olika delarna av YONin, vad dessa representerar inom yogan och det alternativa, hur den är kopplad till våra känslor och kroppsmedvetenhet i kroppen. Hur vi skapar mer av vår mjukhet, väcker sensualitet och lätthet under denna transformerande tid som gravid och inför förlossningen. Du kommer även få närande tips för graviditet och efter förlossning.


Start från 3:e Juni. Du kan hoppa på kursen fram till och med den 9/6.

IMG_2861.jpg

Birth Journey
förlossningsförberedande workshop

Onsdag 27:e maj
kl. 18-21
Investering: 495 kr

På denna workshop får du som gravid göra en resa genom förlossningen. Vi går igenom andningsövningar, yoga positioner, Aktiv Baby metoden, meditation och avslappningstekniker anpassade efter förlossningens olika faser.  

Workshopen inleds med en sharing circle där du får dela tankar och känslor inför den kommande förlossningen, och avslutas med en stund avsatt för reflektion och frågor.

IMG_1088.jpg

Yoga for Birth ONLINE
~ gravidyoga ~

Torsdagar: 17.30-19
Kursstart: 26:e mars
8-veckor
Investering: 1480 kr

Välkommen till en gravidyogakurs med lite extra fokus på förberedelse inför förlossningen. Ett tryggt och tillåtande space där du får möjlighet att fördjupa kontakten till dig själv, din gravida kropp och ditt barn. 


Under kursen kommer vi utforska fysiska yogarörelser, andningsövningar, meditation och visualisering - som du kan ha med dig under helad in graviditet och även in på förlossningen. Vi kommer även väva in Föda Utan Rädsla-verktygen. Kursen är öppen för alla oavsett graviditetsvecka. 

Denna kurs kommer för tillfället att ledas online via ZOOM. 

Kursen leds av Julia Gawell Elefalk; gravidyogalärare, FUR-doula och Aktiv Baby instruktör. 

 

Sagt om Holistic Mama Gravidyoga

Vad var bäst med kursen & Vad tar du med dig?

Själva yogan i sig, med meditation, asana, mantra, mudras, pranayama - upplägget har varit perfekt! Värmen i gruppen och känslan som finns kvar långt efter klassen.


Jag tar med mig vikten av att lyssna på min kropp & känna in vad jag behöver i varje stund. Kunskap om graviditet, förlossning & postpartum som Charlotta delat med sig av!

- Moa

Liten, mysig grupp. Superbra mix av yogans rörelser och information om före, efter och under graviditet.


Jag tar med mig en känsla av lugn och mer kunskaper. De gånger jag varit med har varit underbara!

- Isabell

Det bästa var Lotta och hennes lyhördhet, och möjligheten till avslappning, helt kravfritt! 


Jag tar med mig kunskap, idéer, rörelser och harmoni! 

- Novin

 

H O L I S T I C   M A M A

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB