H O L I S T I C   M A M A

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB

Våra kurser

IMG_1088.jpg

Flow & Restore
~ gravidyoga ~

Måndagar: 19.30-21.00
Kursstart: 13/1 2020
5-veckor
Investering: 925 kr

Välkommen till en riktigt mjuk och inkännande gravidyoga kurs för hela din kropp och själ!

Denna kurs utgår från tilliten till den egna förmågan, till den inre styrka och visdom du besitter och kan dra nytta av under både graviditet och förlossning. Genom inledande samtal och delningar, andningsövningar, meditation, visualiseringar, mantran och fysisk yoga får du möjlighet att komma närmre din innersta kärna och känna in kontakten med ditt barn.

Vi rör oss i mjuka flöden på mattan mellan de fysiska övningarna och integrerar pranayama och bäckenbottsövningar i de olika positionerna. Fantastiska verktyg att ha med sig under graviditet, förlossning och postpartum! 

Kursen hålls av Gabriella Blomqvist, yogalärare med inriktning på vinyasa yoga, yin yoga och gravidyoga med över tio års erfarenhet att undervisa och hålla space. 

IMG_1088.jpg

Yoga for Birth
~ gravidyoga ~

Torsdagar: 17.30-19
Kursstart: 30/1 2020
5-veckor
Investering: 925 kr

Välkommen till en gravidyogakurs med lite extra fokus på förberedelse inför förlossningen. Ett tryggt och tillåtande space där du får möjlighet att fördjupa kontakten till dig själv, din gravida kropp och ditt barn. 


Under kursen kommer vi utforska fysiska yogarörelser, andningsövningar, meditation och visualisering - som du kan ha med dig under helad in graviditet och även in på förlossningen. Vi kommer även väva in Föda Utan Rädsla-verktygen. Kursen är öppen för alla oavsett graviditetsvecka. 


Kursen leds av Julia Elefalk; gravidyogalärare, FUR-doula och Aktiv Baby instruktör. 

IMG_1088.jpg

Holistic Mama Gravidyoga

Måndagar: 17.30-19.00

Kursstart: 6/1 2020

(FULLBOKAD!)

Kursstart: 9/3

8-veckor

Investering: 1480 kr

Holistic Mama Gravidyoga utgår ifrån att graviditeten är en speciell tid i livet där vi sammankopplar kropp, själ och sinne. 8-veckors kursen ger en möjlighet för dig som gravid att stärka din kropp, ditt sinne och rikta fokus inåt till dig själv och ditt barn. Tillsammans skapar vi ett tryggt rum där du får utrymme att koppla av, andas och bara njuta.

Under kursen kommer vi flöda genom graviditetens olika stadier, förlossning och postpartum, genom att använda fysiska yogapositioner (asanas), andningsövningar, meditation och visualisering.

IMG_2861.jpg

Birth Journey
förlossningsförberedande workshop

Onsdag 18:e december
kl. 18-21
Investering: 450 kr

På denna workshop får du som gravid göra en resa genom förlossningen. Vi går igenom andningsövningar, yoga positioner, Aktiv Baby metoden, meditation och avslappningstekniker anpassade efter förlossningens olika faser.  

Workshopen inleds med en sharing circle där du får dela tankar och känslor inför den kommande förlossningen, och avslutas med en stund avsatt för reflektion och frågor.

 

Sagt om Holistic Mama Gravidyoga

Vad var bäst med kursen & Vad tar du med dig?

Själva yogan i sig, med meditation, asana, mantra, mudras, pranayama - upplägget har varit perfekt! Värmen i gruppen och känslan som finns kvar långt efter klassen.


Jag tar med mig vikten av att lyssna på min kropp & känna in vad jag behöver i varje stund. Kunskap om graviditet, förlossning & postpartum som Charlotta delat med sig av!

- Moa

Liten, mysig grupp. Superbra mix av yogans rörelser och information om före, efter och under graviditet.


Jag tar med mig en känsla av lugn och mer kunskaper. De gånger jag varit med har varit underbara!

- Isabell

Det bästa var Lotta och hennes lyhördhet, och möjligheten till avslappning, helt kravfritt! 


Jag tar med mig kunskap, idéer, rörelser och harmoni! 

- Novin