YONiYOGA: Kvinnokraft

Tisdagar: 17.30-19.30
Kursstart: 10/3
6 veckor
Investering: 1495 kr

YONiYOGA. Kvinnokraft är en kurs med spännande, effektiva och inkännande övningar specifikt anpassade efter kvinnokroppen där vi har fokus på grundning och mjukhet för att skapa ett flöde i kroppen genom lätta och öppnande övningar - främst fokus ligger på höft och bäcken. Ur ett yoga-holistiskt och härligt perspektiv får du möjlighet att etablera en stark och sund kontakt med din krvinnokropp och ditt underliv. Du får en introduktion av tantra-yogiska övningar för din kropp samt, genom att bla uppmärksamma inre mudras/aktiveringspunkter, väcka kraft och vitalitet i underlivet och närliggande delar av din individuella kropp, för kunna frigöra den inneboende naturliga kraft som finns tillgänglig men som vi förtrycker genom stress och för att vi ofta inte vet hur vi kan kultivera den optimalt. Du får utforska och känna på vad några av våra djupaste och mest mystiska kvinnliga muskler kan göra för dig och kikar på vilken betydande roll de kan ha för välbefinnandet och förmågan att leva mer tillfreds i kroppen.

Sanna har skapat denna kurs för att du ska kunna förankra dig djupare i din kropp. På ett avkopplande och tryggt sätt får du möjlighet att skapa en fin relation till ditt underliv och aktivera den naturligt läkande kvinnokraft och sensuella energin som finns i bäckenet. Allt sker i en trygg miljö, i ett lugnt tempo, där hela du får finnas till precis som du är.


Du får även en introduktion till kristallredskap och Yoni-ägg, och energigivande egenmassage, samt kännedom om hur detta kan stärka din självkänsla, förbättra din hormon- och underlivshälsa, främja orgasm och öka stabiliteten i kroppen. Du kommer att få utforska kraftfulla och härliga, samtidigt enkla och energigivande övningar som väcker och kultiverar din grundenergi, skapar välbehag i din kropp och grundar dig. Vi varvar med lugna, avslappnande övningar som låter din kropp och dina sinnen integrera samtliga övningars effekter. 


Du som fött barn är välkommen 6 månader efter förlossningen. 

Du som gått Kvinnokraft-kursen innan är varmt välkommen på denna kurs då den är uppdaterad och även anpassad efter er. 

Kursen leds av Sanna Aulén; yoga- och tantralärare, aromaterapeut, andningsterapeut, BARS-behandlare, Reiki healer och kostrådgivare. Sanna håller även AromaYoga, Aromaterapi behandlingar och privata hälsocoachande samtal & självläkningskonsultationer på Holistic Mama. 

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB