YONiYOGA: Refresh

Öppen klass för dig som gått YONiYOGA: Kvinnokraft
Klippkort 5 ggr

Investering: 995 kr

Datum: 3/9, 16/10 & 22/10

Fler datum kommer inom kort 

YONiYOGA: Refresh! För dig som gått en YONiYOGA-kurs. Öppna, återkommande YONiYOGA-klasser med de mjuka och inkännande övningarna från YONiYOGAN specifikt anpassade efter kvinnokroppen där vi har fokus på grundning och mjukhet för att skapa ett flöde i kroppen genom lätta och öppnande övningar - främst fokus ligger på höft och bäcken.


Ur ett yoga-holistiskt och härligt perspektiv får du fortsätta att utveckla en sund kontakt med din krvinnokropp och ditt underliv. Du får en introduktion av tantra-yogiska övningar för din kropp samt, genom att bla använda de inre mudras/aktiveringspunkter, väcka kraft och vitalitet i underlivet och närliggande delar av din individuella kropp, för kunna frigöra den inneboende naturliga kraft som finns tillgänglig men som vi förtrycker genom stress och för att vi ofta inte vet hur vi kan kultivera den optimalt. Du får utforska och känna på vad några av våra djupaste och mest mystiska kvinnliga muskler kan göra för dig och kikar på vilken betydande roll de kan ha för välbefinnandet och förmågan att leva mer tillfreds i kroppen.


Sanna har skapat YONiYOGAN för att du ska kunna förankra dig djupare i din kropp. På ett avkopplande och tryggt sätt får du möjlighet att skapa en fin relation till ditt underliv och aktivera den naturligt läkande kvinnokraft och sensuella energin som finns i bäckenet. Allt sker i en trygg miljö, i ett lugnt tempo, där hela du får finnas till precis som du är.

Du får även möjlighet att utforska mer kring allt detta och dyka lite djupare än tidigare. 


Klasserna leds av Sanna Aulén, som skapat YONiYOGAN.

 

H O L I S T I C   M A M A

Prenumerationsformulär

Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö, Sverige

©2019 by Holistic Woman AB